vijesti

Prozirna traka obično se naziva "prozirna traka" ili "prozirna ljepljiva traka".Ovi pojmovi se koriste za opisivanje vrste trake koja je prozirna ili prozirna kada se nanese na površine.Prozirna ljepljiva traka široko je dostupna u raznim markama, veličinama i jačinama ljepljenja, a obično se koristi za niz primjena kao što su pakiranje, zamatanje darova, rukotvorina i opća uporaba u kućanstvu.

bopp-6

Prozirna traka i nevidljiva traka često se koriste kao sinonimi za označavanje iste vrste trake.Oba se izraza obično koriste za opisivanje prozirne ljepljive trake koja je prozirna kada se nanese na površine, što je čini manje primjetljivom.

Izraz "prozirna traka" je općenitiji opis koji obuhvaća bilo koju prozirnu ljepljivu traku, bez obzira na marku ili specifične karakteristike.To je širi pojam koji se može odnositi na različite vrste prozirnih traka dostupnih na tržištu.

S druge strane, “nevidljiva traka” je specifičan brend za vrstu prozirne trake koju je popularizirala tvrtka 3M.3M-ova nevidljiva traka postala je nadaleko poznata i često se povezuje s izrazom "nevidljiva traka".Međutim, druge robne marke također proizvode slične prozirne trake za pakiranje koje se mogu nazvati nevidljivim trakama.

bopp-7

Ukratko, prozirna traka i nevidljiva traka općenito se odnose na istu vrstu prozirne ljepljive trake koja postaje gotovo nevidljiva kada se nanese na površine.Dok je "prozirna traka" širi pojam, "nevidljiva traka" je specifična marka koja je postala sinonim za ovu vrstu trake.


Vrijeme objave: 27. srpnja 2023