vijesti

Može postići učinak hidratacije i može učinkovito pospješiti upijanje esencije maske.Mnogi ljudi vole koristiti plastičnu foliju zajedno s maskom.Ovo ne samo da će vlažiti i zadržati vodu, već će se koristiti i s maskom za izbjeljivanje kako bi se postigao nježan učinak izbjeljivanja.

Nakon procesa njege kože, masku možete nanijeti na lice, a zatim prekriti slojem prozirne folije.Zbog pojačanog prodiranja prozirne folije, temperatura lica će se povećati i prokrvljenost kože lica će se ubrzati, čime će se koža potaknuti na upijanje esencije maske.

Zapravo, prozirna folija može se koristiti i s drugim proizvodima za njegu kože, a može se koristiti i za nanošenje nekih proizvoda za njegu kože.Esencija je ista kao losion i krema.Nanesite debeli sloj na lice, a zatim prozirnom folijom zalijepite na lice.Koža će lako upiti proizvod.

Ova metoda stavljanja prozirne folije na lice može se koristiti samo kao prva pomoć.Ako na ovaj način radite dulje vrijeme, to će imati negativan učinak na kožu, stoga se ne preporučuje korištenje prozirne folije za njegu kože.

Primarna svrha korištenja proizvoda za njegu kože je da ih koža upije, a funkcija prozirne folije je da zadrži sastojke u tim proizvodima za njegu kože na površini kože i da ih zrak ne ispari.Nakon skidanja koža će se polako sušiti.Dugotrajno korištenje na ovaj način također može uzrokovati začepljenje pora na koži.

prilijepiti-1


Vrijeme objave: 13. kolovoza 2023